1.672 voturi

La cei 15 ani ai săi este un fenomen, o adolescentă cu voce de aur pe care nu ai cum să nu o îndrăgești. Pasionată de muzică, ”de cântat” cum zice ea încă din copilărie, astăzi Teodora a adunat mai multe premii și distincții decât alți artiști într-o viață. De la opt până la 11 ani a participat la peste 35 de festivaluri şi concursuri de muzică, unde a reuşit să obţină peste 28 de premii și trofee.

Finalistă a sezonului I al emisiunii ”Next Star” (Antena 1), Teodora a ocupat locul al doilea al acestei competiții, iar ulterior a participat la peste 30 de emisiuni la posturi de televiziune naționale și locale, făcându-se remarcată și apreciată de specialiști cu autoritate în domeniu.

În acest an, 2017, Teodora este participantă la emisiunea concurs ”X Factor”,  preselecțiile fiind un nou prilej de a fi cunoscută, apreciată și aplaudată îndelung de public și de juriu care o consideră deja ”una dintre potențialele câștigătoare ale acestui concurs”.

Dincolo de toate aceste succese remarcabile, Teodora rămâne o adolescentă veselă, prietenoasă, cu preocupări normale pentru un tânăr de vârsta ei, având însă în același timp o modestie aproape de neînțeles pentru un artist dăruit cu un asemenea talent. Merge la școală, studiază flautul și pianul la Liceul de Arte ”Victor Brauner” din Piatra Neamț, iese cu prietenii, face voluntariat și se implică cu plăcere oriunde este solicitată. Din 2017 face parte din Consiliul Local al Tinerilor din Piatra Neamț și cântă cu drag oriunde are ocazia: la spectacole, la concursuri, la voluntariate, la focul de tabără cu prietenii.