678 voturi

Absolvent al Colegiului „Roman – Vodă”, Sebastian Hrib este un tânăr implicat în multe proiecte social culturale în municipiul Roman și județul Neamț. Din 2016, coordonează KULT Hub – o organizație non guvernamental, ce are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților de dezvoltare personală și profesională în rândul tinerilor prin proiecte și programe educaționale. S-a bucurat de mult suport din partea mai multor experți din diferite domenii, autorități locale precum Primăria Municipiului Roman și Biblioteca Municipiului Roman George Radu Melidon și antreprenori locali ce au crezut în idee și în echipa de implementare. KULT Hub își dorește să devină un model regional de business social, ce formează liderii generației următoare prin puterea conectării și colaborării.

Alături de alți tineri romașcani, a conturat KULT Fest – un festival regional ce îmbină cultura modernă cu educația alternativă și își propune, într-o abordare apropiată tinerilor, să le transmită acestora mesajul de a fi liberi să-și urmeze pasiunile. Până acum s-au desfășurat 2 ediții și peste 4500 de tineri au beneficiat de ateliere de creație și dezvoltare personală, artă stradală, sesiuni de educație non-formală, proiecții de film, momente muzicale susținute de artiști locali, întâlniri cu oameni-model și  multă distracție.

Motto-ul ce îi ghidează acțiunile prezente este următorul: “Credem că puterea de transformare a unei societăți stă în educație și în tineri și de aceea am ales să ne dedicăm tinerilor din România.”