Având compentențe organizaționale deosebite, Sebastian Hrib s-a implicat activ în proiecte sociale și culturale diverse cu scopul dezvoltării comunității romașcane.

Din anul 2017 este organizator și director al Festivalului ”KULT Fest” la Roman și acest fapt l-a consacrat pe plan local și național. Ediția de anul trecut a festivalului a fost un real success, evenimentul depășind granițele orașului, printre spectatori numărându-se persoane din întreaga țară. În 2019, festivalul a adunat peste 150 de voluntari.

Totodată este și fondator al Asociației Kult Generation, unde coordonează proiecte educaționale și organizează evenimente culturale deosebite cu scopul de a dezvolta personal și profesional tinerii voluntari.

Este licențiat în economie și are master în economie europeană la Academia de Studii Economice București.

“M-am întors în Roman din dorința de a contribui semnificativ în comunitatea unde m-am născut și am crescut. Fac acest lucru mai mult voluntar alături de tinerii kult și prietenii dragi. KULT Fest, Roman3D, Grow, Academia de Talente ZF, RomanArt Street, Lifeschool, candidatura Roman Capitala Tineretului și diverse proiecții de film sunt proiectele prin care am însuflețit și dat culoare vieții sociale din municipiul Roman.”