Cu un destin lipsit de noroc și, aparent, lipsit de șansă, ea s-a ridicat prin forțe proprii și a dat vieții sale un sens unic. Activează prin intermediul unor ONG-uri în domeniul asistenței sociale, în special desfășoară activități pentru copii defavorizați în a căror soartă se regăsește.

Colegii o apreciază pentru cinste, dăruire și corectitudine.

***

S-a născut pe data de 23 august 1989 în Piatra Neamț. Povestea sa este una tristă, dar evolutia personală a fost spre bine, foarte bine.

După șapte ani de la  decesul tatălui său, a ajuns într-un centru de plasament. A fost furioasa, revoltată, nu putea înțelege de ce asemenea lucruri i se întâmplă ei?

A mers la școală dar a abandonat cursurile pe fondul frustrărilor, a abandonului de neînțeles din partea mamei. După un timp, a avut o relatie în urma căreia naște un copil. Îl ține strâns lângă ea dar, după un alt abandon din partea tatălui micuței, ajunge în Centrul Social Împreună.

În anul 2017 descoperă că există ONG-uri care se implică și ajută oameni aflați în necaz. Începe o colaborare cu un ONG și participă la diverse activitati de voluntariat. Îi place să ajute oameni aflați în nevoie și devene unul dintre cei mai activi voluntari ai Asociației Născută Înger din Piatra Neamț.

 Zilnic, sortează și distribuie colete către cei aflați în nevoi și tot zilnic gătește pentru 35 de oameni ai străzii. Merge frecvent în delegații cu copii bolnavi la Bucuresti, la spitalul ,,Marie Curie și are o conduită ireproșabilă.

Este un exemplu de dăruire, un bun manager al tuturor situaților, un om pe care colegii se pot baza oricând și oriunde. Este mamă, este voluntar, este elev, pentru că și-a reânceput studiile dar, cel mai important, este OM! Un om care a reușit, corect si cinstit, care a dorit să-și depășească condiția. A mai căzut, dar s-a ridicat cu o forță cu care pe mulți dintre voluntari si tineri îi inspiră. Și-a recăpăt încrederea în ea si asta conteaza enorm.

Niciodata nu cere nimic, doar daruieste!