404 voturi

Elena Cucu, președintele Fundației de Dezvoltare Locală ”Speranța”, muncește zilnic pentru a dovedi comunității că organizația pe care o coordonează cu mare drag, este un important agent al schimbării în comunitate, iar acest fapt este atestat și de numeroasele proiecte inițiate și derulate în domenii diverse precum: combaterea șomajului, orientare și formare profesională, turism, servicii sociale pentru persoanele defavorizate, protecția mediului, instruire și consultanță pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Persoane Fizice, consiliere cetățeni, ș.a. Beneficiarii muncii sale sunt persoane cu dizabilități, cu grad mediu și accentuat de handicap,  aflate în familii sau provenite din școli speciale și centre de plasament.

Totodată, a reușit să realizeze o echipă serioasă, activă și dornică să îi ajute pe cei cu nevoi speciale, care se implică în numeroasele activități derulate, precum și amenajarea unor medii propice dedicate acestora.

Cu adevărat, nu coordonează o simplă fundație, ci administrează un cămin unde dragostea, prietenia și solidaritatea îi înconjoară pe toți cei care aleg să îi treacă pragul.