Conduce ca manager societatea Caremil SRL, cu un număr de 467 de angajați și o cifră de afaceri de 28.862.803 lei.

Firma este un important producător de textile de inaltă calitate. În timp a dezvoltat programele pentru salariați, stabilind un vital și entuziast spirit de echipă, a achiziționat și utilizat echipamente de înaltă tehnologie.

În anul 2001 a creat brandul Sense, marcă românească 100% și din anul 2007 a deschis primele magazine Sense, iar în prezent numărul lor este de 20 în toată România.

***

Data şi locul naşterii: 12.01.1970, Loc. Piatra Neamţ, Neamţ, România

Manager administrator : CAREMIL SRL

Adresă sediu social: Municipiul Roman, Str. PROFESOR DUMITRU MĂRTINAŞ, Nr. 6,

Date Bilant 2018:

Numar mediu de salariati: 467

Cifra de afaceri netă : 28862803 LEI

Caremil, important producator de confectii textile, este situat in Roman, in nord-estul Romaniei. Caremil concepe si produce imbracaminte de inalta calitate pe care o livreaza consumatorilor din intreaga lume, evidentiindu-se printr-un grad inalt de multumire al clientilor.
In timpul ultimilor ani de succes si de expansiune firma si-a pastrat nivelul de calitate al produselor si de satisfacere al clientilor prin optimizarea eficientei si a productivitatii dezvoltand programele pentru salariati, stabilind un vital si entuziast spirit de echipa, achizitionand si utilizand echipamente de inalta tehnologie.
Prin furnizarea celor mai bune servicii medicale, sociale si de invatamant pentru echipa noastra, intentionam sa promovam un mediu de lucru armonios si responsabil.

Anii de experienta au permis firmei sa atinga un inalt grad de profesionalism care satisface si atinge toate asteptarile dumneavoastra, asigurand lipsa problemelor de calitate si in timp furnizandu-va bune impresii, creativitate si parteneriat.

Brandul SENSE – Evolutie  in  moda romanesca

1997

Sotii Cristina si Sorin Chiriac, ambii ingineri textilisti, infiinteaza la Roman un mic atelier, cu 40 de oameni, care lucrau export confectii dama.

2001

Este creat brandul Sense, o marca romaneasca 100%, cu operatori romani si pentru femeile din Romania.

2003

Este lansata linia Sense Knitwear, realizata in fabrica Smirodava, cu o activitate neintrerupta din anul 1977.

2007

Sunt deschise primele magazine Sense.

2008

Este cooptata in echipa Andreea Tincu, designerul care semneaza colectiile Sense.

Sense realizeaza tinutele, costumele de defilare, tinutele de calatorie si de zi, pentru sportivii romani la Olimpiada de la Beijing.

2009

Participari Andreea Tincu & Sense la Fashion week Zagreb, Amsterdam, Viena, Atena, Kiev, Iasi, Bucuresti, Odessa, Sarajevo.

2010

Sense asigura vestimentatia vedetelor de la festivalul Cerbul de Aur.

2014

Sense devine sponsor principal Pianul Calator si Duelul Viorilor.

2016 –

Firma  lucreaza atat colectiile Sense cat si export, 3 centre de creatie, in Iasi si Roman, 17 magazine proprii si un magazin online www.fashionsense.ro .

2017 – 2020

Peste 20 ani de magazine SENSE in Romania.